4 thoughts on “October 8-2016 Happy Thanksgiving to all

 1. Hallo Martin,
  Als altijd weer een heel leuk programma. Ik wou je toch eens willen vragen, wie spelen die accordeons bij het begin van je programma? Zijn het de Drie Jacksons of zijn het de Kermis Klanten. Als je wat tijd heb zou je me dat willen laten weten.
  Hartelijk dank.
  Hank deMan

 2. Beste Hank, ja inderdaad het zijn de drie Jackson’s ik kreeg drie CD’s van hun deze zomer van een luisteraar uit Apeldoorn. Leuk he. Het is leuke muziek om te draaien want we kennen de meeste liedjes nog wel. Happy Thanksgiving to you and the family, Martin

 3. Hallo Martin, wat een leuke manier om iets van me te laten horen/lezen. Kun je nog een goed woordje doen voor de komende wedstrijd met de versjes bij broer Henk??
  Groeten van je jongste (ook al weer 70 jaar) broer Cees

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *