5 thoughts on “November 19-2016

 1. Hallo Martin,
  Ik heb vanmorgen genoten van de Sinterklaasliedjes die je op je programma speelde. Wat is de naam van die groep? Het geheel klonk bijzonder muzikaal met prettige stemmen en een bekwaam orkestje als begeleiding. Zo vaak worden deze liedjes vandaag aan de dag door kinderkoren gezongen in een soort “beat” stijl maar niet op deze opname.
  Keep up the good work!
  Albert Verheij

  1. Beste Albert, bedankt voor je leuke comments . Het kinderkoor dat de Sinterklaas liedjes zongen is gehete “De Gouden Nachtegaaltjes” een bekend kinderkoor vanuit Nederland. Ik wens je en je fam fijne Sinterklaas avond en ook alvast een Zalig,gezegend en Merry Christmas . Bedankt voor het luisteren het is voor mij altijd fijn om reacties te krijgen van de luisteraars. Groetjes Martin

 2. Hallo Martin,
  Hartelijk dank voor je antwoord. Ik wens jou ook prettige Kerstdagen toe en een gelukkig nieuwjaar.
  Ik las in je antwoord aan Marten Wijdenes dat je graag wilt weten waar je luisteraars wonen. Ik woon in Ajax, ON. De ontvangst van je programma is van matige kwaliteit als ik op de weg ben. Bij mij thuis is het bijzonder slecht. Het is huilen met de lamp voorover zoals ze in Nederland zeggen, alhoewel ik een sterke ontvanger heb (Grundig) met een grote kamerantenne. Ik ben dus erg blij dat ik naar je kan luisteren via mijn ipad. De kwalitieit is uitstekend!
  Hartelijke groeten,
  Albert Verheij

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *