5 thoughts on “Feb 10-2018 Carnaval in Nederland

 1. Als in Holland de sneeuwklokjes bloeien enz. U vertelde in de uitzending van 10 februari dat in Nederland die mooie bloemetjes nog niet bloeien. In onze omgeving bloeien ze al minimaal 2 weken. Ik woon in Brielle (den Briel) dicht aan de kust.
  Ik luister regelmatig naar uw programma via internet en internetradio.
  Vriendelijke groet,hans van den Ouden

  1. Beste Hans, fijn om te horen dat het voorjaar in het zicht is hier ligt alles onder een dik pak sneeuw.
   Leuk dat je mee luisterd in Nederland naar ons radio uurtje hoe komt dat?? Hartelijke groeten vanuit een sneeuwerig Toronto. Martin

 2. Beste Martin,ik zoek wel eens het internet af naar muziek in mijn interesse. o.a Jazz fm91.1 Toronto is één van die stations. Maar ook Australie, Curacao , Zwitserland.Liefst reclame vrij. Ik zocht in Ontario omdat familie Kees-Casey Struyk)begin jaren 50 daar na toe is geemigreerd. Later naar Bow Island Alberta. 1x geweest. In uw omgeving kwam ik de naam Adrian Struyk tegen. (die ga ik nog contacten) en de radio zender CJMR 1320 Am Oakville.
  Canada . Zelf ook naar Canada gewild maar mijn vrouw kon ik niet verleiden,voor het Shell teerzand project. Ik blijf luisteren,Vrienelijke groet,Hans van den Ouden.

 3. Beste Martin, ik heb je september 2017 ontmoet in Burlington op de Hollandse avond met sjoelen en bitterballen. U vertelde me over uw lintje dat u pas ontvangen had namens onze Koning, ik heb u toen nog in contact gebracht met Leo uit onze groep, hij had ook dat jaar een lintje ontvangen.Nu las ik een artikel van u in de Avrobode van a.s. week en er komt op vrijdag 23 februari een TV uitzending “Vaarwel Nederland”op NPO 2.
  Mocht u het artikel willen ontvangen met foto met lintje en foto samen met uw vrouw, stuur me dan uw adres. Met vriendelijke groet. Mariet Gaasbeek.

 4. Hallo Martin, Ik heb je een e-mail gestuured en die was terug gekomen. Het address was mvandenzen@rodgers.com.
  Een verzoekje voor mijn vrouw Nel, die Zaterdag 10 Maart jarig word. Ze is geboren in Schagen, zoals je eenleuk liedje voor haar wil spelen zou ze dat leuk vinden.
  Je programma’s zijn altijd leuk en wij krijgen die via e-mail.

  Bedankt Martin
  Henk deMan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *