2 thoughts on “March 30th 2019 show

  1. Beste Martin gefeliciteerd met je 80ste verjaardag. Plak er nog wat jaartjes aan vast in een goede gezondheid.Een beetje laat . Ik luister altijd naar het programma maar uitgesteld ,weleens een weekje later. Ik woon in Brielle , vroeger genaamd Den Briel, wat we nog altijd zeggen. Vandaag 1 april is een bijzondere dag. In 1572 werd Den Briel ontzet door de watergeuzen (zeerovers) door de Spanjaarden te verjagen. De eerste stad in de Hollanden. Wat later Nederland zou worden Wordt vandaag gevierd. Vele inwoners zijn gekleed in de klederdracht van toen. Via You Tube zijn er video s te zien. (Brielle 1 april). Misschien een leuk item voor de oud Nederlanders onder je luisteraars. Martin het allerbeste. Groet,Hans.

    1. Beste Hans, bedankt voor je goede wensen met m’n verjaardag. In m’n gedachte voel ik me net als toen ik 18 was alleen de botten zijn wat stijver geworden 🙂 Fijn dat je mee luisterd naar ons programma. Hier alles nog aan de frisse kant het zal nog wel zeker een maandje duren dat er meer leven komt in de natuur. Zie in nederland de bollen in bloei staan geniet er maar van. Hartelijke groeten vanuit Toronto canada . Martin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *